Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1777 niezalogowanych)
41 Postów
Michał taki tam
(streed)
Nowicjusz
chłopak potrzebował się dowartościować i "pokazać" kim to on nie jest i udało mu się to...
pokazał że jest zakompleksionym człowieczkiem a do tego ten tekst o pokorze rozbawił mnie do łez

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
155 Postów

(Motyl)
Stały Bywalec
Elise napisał:
kminek napisał:
bo jeśli ktoś zamieszcza ogłoszenie tego typu "Inżynier z Polski pozna miłą dziewczynę" to jesteś zwyczajnym matołem
Ja nie widze w tym zadnego matolstwa. Co w tym niby takiego grzesznego, czy glupiego, ze chlopach chce poznac mila dziewczyne. To co bardziej moze glupie, ze w innym ogloszeniu chce "kupic" kobiete. No ale jedno trzeba przyznac, mial chlopak odwage napisac to co moze poniektorzy mysla, chociaz sformulowal to moze troche glupio.

Co Ty nazywasz odwagą? Ze jakiś niedołęzny idiota który nie potrafi pozna dziewczyny pisze że chce kupi Tajke? Jak napisze na portalu chuju do mnie to jest odwaga? Niech powie mi to w oczy... Inżynier... Może nawet nie wie co to znaczy. Nasłuchał się jak mamusia z tatusiem coś mówili i sobie napisał. Pojebało sie dzieciakowi w głowie totalnie.

Przykro mi "kolego" z Tajki nici Polki też ładuj dalej kapucyna w kiblu na platformie i obciągaj kolegą. POZDRO MATOLE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Motyl napisał:
Elise napisał:
kminek napisał:
bo jeśli ktoś zamieszcza ogłoszenie tego typu "Inżynier z Polski pozna miłą dziewczynę" to jesteś zwyczajnym matołem
Ja nie widze w tym zadnego matolstwa. Co w tym niby takiego grzesznego, czy glupiego, ze chlopach chce poznac mila dziewczyne. To co bardziej moze glupie, ze w innym ogloszeniu chce "kupic" kobiete. No ale jedno trzeba przyznac, mial chlopak odwage napisac to co moze poniektorzy mysla, chociaz sformulowal to moze troche glupio.

Co Ty nazywasz odwagą? Ze jakiś niedołęzny idiota który nie potrafi pozna dziewczyny pisze że chce kupi Tajke? Jak napisze na portalu chuju do mnie to jest odwaga? Niech powie mi to w oczy... Inżynier... Może nawet nie wie co to znaczy. Nasłuchał się jak mamusia z tatusiem coś mówili i sobie napisał. Pojebało sie dzieciakowi w głowie totalnie.

Przykro mi "kolego" z Tajki nici Polki też ładuj dalej kapucyna w kiblu na platformie i obciągaj kolegą. POZDRO MATOLE

Chyba niezbyt zrozumiałeś o co Elise idzie?
Zwróciła tylko uwagę na coś do czego większość z nas się nie przyznaje ....nie tylko my mężczyźni zresztą!
No i nie każdy może być pięknym motyle.....muchy też widocznie do czegoś są potrzebne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Znaxon napisał:
jak cię nie stać to nie kupuj i nie zazdrość innym tytułów naukowych. pozdro

CO ZA KURWA BARAN PIERDOLONY
PAN INZZZZYNIER KAPUCYN ODJEBAŁEM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Wojtek Kluk
(Znaxon)
Wiking
do motyl: hahaha. Nie bylo mnie na forum jakis czas i widze, ze dalej sie bulwersujesz. Otoz dowiedz sie ze ten watek i ten o tajkach to byly zwykle prowokacje, nudzilo mi sie i od paru dni mam niezla polewe jak widze, ze ludzie odpowiadaja jadac czesto zamiast po mnie, po sobie nawzajem, a najwieksza beke mam z ciebie ty smutna, tepa, zakompleksiona lajzo jak widze jak sie ciskasz na tym forum. Czyzbym trafil w jakis twoj kompleks? Tajki kupowac nie chce i nie musze bo mam dziewczyne, jednak zauwazylem zjawisko ktore w norwegii wystepuje, tylko jakos nikt o tym glosno nie mowi. Pare osob trafnie zauwazylo slady prowokacji i ironie i pozdro dla nich, ale to ponad twoje intelektualne mozliwosci. Dobrze sie bawilem twoim kosztem. Pozdro frajerze, prosze, nie wracaj do Polski bo nie potrzeba nam takich tepakow...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Znaxon napisał:
do motyl: hahaha. Nie bylo mnie na forum jakis czas i widze, ze dalej sie bulwersujesz. Otoz dowiedz sie ze ten watek i ten o tajkach to byly zwykle prowokacje, nudzilo mi sie i od paru dni mam niezla polewe jak widze, ze ludzie odpowiadaja jadac czesto zamiast po mnie, po sobie nawzajem, a najwieksza beke mam z ciebie ty smutna, tepa, zakompleksiona lajzo jak widze jak sie ciskasz na tym forum. Czyzbym trafil w jakis twoj kompleks? Tajki kupowac nie chce i nie musze bo mam dziewczyne, jednak zauwazylem zjawisko ktore w norwegii wystepuje, tylko jakos nikt o tym glosno nie mowi. Pare osob trafnie zauwazylo slady prowokacji i ironie i pozdro dla nich, ale to ponad twoje intelektualne mozliwosci. Dobrze sie bawilem twoim kosztem. Pozdro frajerze, prosze, nie wracaj do Polski bo nie potrzeba nam takich tepakow...

To majstersztyk, taka prowokacja, drobiazgowy opis, uprawdopodobnienie - I jaki masz ubaw, gratuluje!!!

Ahaa... Czym sie w takim razie roznisz od tych ktorym ublizasz? bo jakos nie moge dostrzec subtelnej roznicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
155 Postów

(Motyl)
Stały Bywalec
Znaxon napisał:

NIe nie trafiles w moj kompleks a raczej w czuly punkt. Nie lubie frajerow dlatego napisalem post w Twoim temacie. Po nikim innym nie jechalem tutaj tylko po Tobie wiec nie wiem co Cie tak bawiło. Dlaczego dlaej nie ciagniesz tematu tylko przyznajesz sie do prowokacji? Juz Ci sie znudzilo? To zakladaj nastepny temat. I tam cos napisze zeby poprawic Ci nastroj.

Ja ciagle twierdze ze nie Ty masz dziewczyne tylko Twoi "koledzy" z platformy inzynierku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Znaxon napisał:
ech, zawistne polaczki...
ja Ci zazdroszcze tylko tego Twojego bogatego w epitety slownictwa....

inzynier ku**a po gownowartej wyzszej szkole menedzerskiej zarzadzania ekonomia i biznesem w informatyce imienia spalonego lasu w pcimiu dolnym.

pozdro frajerze... gdybys na tepakow trafil to moze i ktos by lyknal jak bocian cieple kluski ten Twoj inzynierski bajer..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok