Znaxon napisał:
do motyl: hahaha. Nie bylo mnie na forum jakis czas i widze, ze dalej sie bulwersujesz. Otoz dowiedz sie ze ten watek i ten o tajkach to byly zwykle prowokacje, nudzilo mi sie i od paru dni mam niezla polewe jak widze, ze ludzie odpowiadaja jadac czesto zamiast po mnie, po sobie nawzajem, a najwieksza beke mam z ciebie ty smutna, tepa, zakompleksiona lajzo jak widze jak sie ciskasz na tym forum. Czyzbym trafil w jakis twoj kompleks? Tajki kupowac nie chce i nie musze bo mam dziewczyne, jednak zauwazylem zjawisko ktore w norwegii wystepuje, tylko jakos nikt o tym glosno nie mowi. Pare osob trafnie zauwazylo slady prowokacji i ironie i pozdro dla nich, ale to ponad twoje intelektualne mozliwosci. Dobrze sie bawilem twoim kosztem. Pozdro frajerze, prosze, nie wracaj do Polski bo nie potrzeba nam takich tepakow...
To majstersztyk, taka prowokacja, drobiazgowy opis, uprawdopodobnienie - I jaki masz ubaw, gratuluje!!!
Ahaa... Czym sie w takim razie roznisz od tych ktorym ublizasz? bo jakos nie moge dostrzec subtelnej roznicy.